Έκτακτο δελτίο καιρού: Μέχρι τη Δευτέρα τα ακραία καιρικά φαινόμενα-Ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν»

Έκτακτο δελτίο καιρού: Μέχρι τη Δευτέρα τα ακραία καιρικά φαινόμενα-Ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν» - Γεια σου φίλε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ δεν είναι συνήθη, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Έκτακτο δελτίο καιρού: Μέχρι τη Δευτέρα τα ακραία καιρικά φαινόμενα-Ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν», έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΝΕΑ, άρθρο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΚΗ, άρθρο ΥΓΕΙΑ, άρθρο ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Έκτακτο δελτίο καιρού: Μέχρι τη Δευτέρα τα ακραία καιρικά φαινόμενα-Ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν»
Σύνδεσμος : Έκτακτο δελτίο καιρού: Μέχρι τη Δευτέρα τα ακραία καιρικά φαινόμενα-Ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν»

Διαβάστε επίσης


Έκτακτο δελτίο καιρού: Μέχρι τη Δευτέρα τα ακραία καιρικά φαινόμενα-Ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν»


Μέχρι και τη Δευτέρα το βράδυ θα συνεχιστούν κατά διαστήματα σε αρκετές περιοχές της χώρας οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Αναλυτικά, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ, θα επηρεαστούν:

1. σήμερα το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος και κατά διαστήματα η υπόλοιπη χώρα (έκτος από τη Δυτική Μακεδονία και το βραδύ πρόσκαιρα η Κεντρική Μακεδονία).

2. την Κυριακή μέχρι τις πρωινές ώρες το Ιόνιο και η Δυτική Στερεά, μέχρι το απόγευμα η Πελοπόννησος, η υπόλοιπη Στερεά (κυρίως η Κεντρική), η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια και πιθανόν η Πιερία και η Χαλκιδική, κατά διαστήματα η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα κυρίως τις πρωινές και τις βραδινές ώρες και πιθανόν η Κρήτη κατά διαστήματα.

3. τη Δευτέρα μέχρι το μεσημέρι η Ήπειρος, μέχρι το βραδύ η Θράκη και η Ανατολική Μακεδονία όπου θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις κυρίως πάνω από τα 700 μέτρα, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα (κυρίως τις πρωινές ώρες). Στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν χιονοπτώσεις πάνω από τα 700 μέτρα.


tribune.gr


Έτσι, το άρθρο Έκτακτο δελτίο καιρού: Μέχρι τη Δευτέρα τα ακραία καιρικά φαινόμενα-Ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν»

δηλαδή όλα τα άρθρα Έκτακτο δελτίο καιρού: Μέχρι τη Δευτέρα τα ακραία καιρικά φαινόμενα-Ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν» Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Τώρα διαβάζετε το άρθρο Έκτακτο δελτίο καιρού: Μέχρι τη Δευτέρα τα ακραία καιρικά φαινόμενα-Ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν» η διεύθυνση του συνδέσμου https://nahpo1.blogspot.com/2017/11/blog-post_8718.html

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

0 Response to "Έκτακτο δελτίο καιρού: Μέχρι τη Δευτέρα τα ακραία καιρικά φαινόμενα-Ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν»"

Δημοσίευση σχολίου