Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΗΔΗ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ. Ε, ΚΑΙ ΛΟΙΠΌΝ;

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΗΔΗ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ. Ε, ΚΑΙ ΛΟΙΠΌΝ; - Γεια σου φίλε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ δεν είναι συνήθη, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΗΔΗ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ. Ε, ΚΑΙ ΛΟΙΠΌΝ;, έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΝΕΑ, άρθρο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΚΗ, άρθρο ΥΓΕΙΑ, άρθρο ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΗΔΗ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ. Ε, ΚΑΙ ΛΟΙΠΌΝ;
Σύνδεσμος : Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΗΔΗ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ. Ε, ΚΑΙ ΛΟΙΠΌΝ;

Διαβάστε επίσης


Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΗΔΗ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ. Ε, ΚΑΙ ΛΟΙΠΌΝ;


Δεν ξέρω αν το αντιληφθήκατε αλλά περνώντας η Τουρκία τα σύνορα με τη Συρία και μπαίνοντας στο Αφρίν, ήδη παραβίασε τη συνθήκη της Λωζάνης. Αυτή η συνθήκη άραγε θα μας σώσει;

Η συνθήκη της Λωζάνης, δεν
καθόρισε μόνο τα σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα, αλλά όλα τα σύνορα του σημερινού τουρκικού κράτους με τις γύρω χώρες. Κανένα από αυτά τα σύνορα δεν σέβεται πλέον η Τουρκία, αισθανόμενη αρκούντως ισχυρή για να τα αμφισβητήσει.

Μια συνθήκη ισχύει, όσο το ισχυρό μέρος της συνθήκης το συμφέρει να ισχύει. Όταν η συνθήκη δεν συμφέρει το ισχυρό μέρος της συνθήκης, τότε η συνθήκη ανατρέπεται, έτσι ή αλλιώς.


hassapis-peter 


Έτσι, το άρθρο Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΗΔΗ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ. Ε, ΚΑΙ ΛΟΙΠΌΝ;

δηλαδή όλα τα άρθρα Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΗΔΗ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ. Ε, ΚΑΙ ΛΟΙΠΌΝ; Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Τώρα διαβάζετε το άρθρο Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΗΔΗ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ. Ε, ΚΑΙ ΛΟΙΠΌΝ; η διεύθυνση του συνδέσμου https://nahpo1.blogspot.com/2018/03/blog-post_1650.html

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

0 Response to "Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΗΔΗ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ. Ε, ΚΑΙ ΛΟΙΠΌΝ;"

Δημοσίευση σχολίου