«Τι; Δεν έπιασες το νόημα; Αν δεν σε σκοτώσουν οι κλέφτες της μαφίας θα το κάνουν αργά-αργά οι μαφιόζοι της πολιτικής …»

«Τι; Δεν έπιασες το νόημα; Αν δεν σε σκοτώσουν οι κλέφτες της μαφίας θα το κάνουν αργά-αργά οι μαφιόζοι της πολιτικής …» - Γεια σου φίλε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ δεν είναι συνήθη, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο «Τι; Δεν έπιασες το νόημα; Αν δεν σε σκοτώσουν οι κλέφτες της μαφίας θα το κάνουν αργά-αργά οι μαφιόζοι της πολιτικής …», έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΝΕΑ, άρθρο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΚΗ, άρθρο ΥΓΕΙΑ, άρθρο ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : «Τι; Δεν έπιασες το νόημα; Αν δεν σε σκοτώσουν οι κλέφτες της μαφίας θα το κάνουν αργά-αργά οι μαφιόζοι της πολιτικής …»
Σύνδεσμος : «Τι; Δεν έπιασες το νόημα; Αν δεν σε σκοτώσουν οι κλέφτες της μαφίας θα το κάνουν αργά-αργά οι μαφιόζοι της πολιτικής …»

Διαβάστε επίσης


«Τι; Δεν έπιασες το νόημα; Αν δεν σε σκοτώσουν οι κλέφτες της μαφίας θα το κάνουν αργά-αργά οι μαφιόζοι της πολιτικής …»




Aυτός στην φωτό μπορεί να έχει όπλο και μπορεί να το μοστράρει. Ναι ρε! Γιατί είναι ένας Τσιπράνθρωπος! Γιατί είναι «αριστερός»! Γιατί είναι υπουργάρα! Γιατί είναι βουλευτάρα! Γιατί είναι φραγκάτος γιατρός! Τι νομίζεις εσύ ορέ πτωχέ συνταξιούχε; Οτι είσαι ίσα κι όμοια με αυτόν τον γίγαντα της πολιτικής; Οτι δικαιούσαι να προστατεύεις την περιουσία σου; Οτι δικαιούσαι αστυνομικής προστασίας;
Ποιος σε γ@μάει εσένα ρε;
Ο Πολάκης να’ναι καλά και μάσαλάχ ο εφέντης Τσίπρας! Που μου θες κι αυτοπροστασία και αστυνόμευση… Ζήτω η Ελλάς των Πολλάκηδων και των Τσιπροκαμμένων! Αυτούς διάλεξες. Οπως κοιμόσουν με τα μάτια ορθάνοιχτα όταν ψήφιζες στα χρόνια της κρίσης, έτσι να συνεχίσεις και τώρα που μπουκάρουν στο σπίτι σου αυτοί που στέλνει ο Σουλτάνος πεσκέσι στην Ελλάδα. Κι αν έτυχε και ξύπνησες επιτέλους, τώρα είναι αργά.
Στο είπε και η Αστυνομία των ψεκασμένων του Τόσκα και των υπολοίπων: «Αλλαξε πλευρό και κάνε ότι έκανες εδώ και οκτώ χρόνια. Κάνε ότι δεν βλέπεις , κάνε ότι δεν ακούς και συνέχισε τον ύπνο σου γιατί αλλιώς θα σε σκοτώσουν οι κλέφτες»!
ΥΓΠάντως μην στεναχωριέσαι γιατί έχει σκεφτεί για σένα -πριν από σένα- η … γκόου μπακ μαντάμ Μέρκελ. Αν δεν σε σκοτώσουν οι κλέφτες της μαφίας θα το κάνουν αργά-αργά οι μαφιόζοι της πολιτικής …


Έτσι, το άρθρο «Τι; Δεν έπιασες το νόημα; Αν δεν σε σκοτώσουν οι κλέφτες της μαφίας θα το κάνουν αργά-αργά οι μαφιόζοι της πολιτικής …»

δηλαδή όλα τα άρθρα «Τι; Δεν έπιασες το νόημα; Αν δεν σε σκοτώσουν οι κλέφτες της μαφίας θα το κάνουν αργά-αργά οι μαφιόζοι της πολιτικής …» Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Τώρα διαβάζετε το άρθρο «Τι; Δεν έπιασες το νόημα; Αν δεν σε σκοτώσουν οι κλέφτες της μαφίας θα το κάνουν αργά-αργά οι μαφιόζοι της πολιτικής …» η διεύθυνση του συνδέσμου https://nahpo1.blogspot.com/2018/03/blog-post_5822.html

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

0 Response to "«Τι; Δεν έπιασες το νόημα; Αν δεν σε σκοτώσουν οι κλέφτες της μαφίας θα το κάνουν αργά-αργά οι μαφιόζοι της πολιτικής …»"

Δημοσίευση σχολίου