Ταινία για σπόρους. Seeds: commons or corporate property (Βίντεο)

Ταινία για σπόρους. Seeds: commons or corporate property (Βίντεο) - Γεια σου φίλε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ δεν είναι συνήθη, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Ταινία για σπόρους. Seeds: commons or corporate property (Βίντεο), έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΝΕΑ, άρθρο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΚΗ, άρθρο ΥΓΕΙΑ, άρθρο ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Ταινία για σπόρους. Seeds: commons or corporate property (Βίντεο)
Σύνδεσμος : Ταινία για σπόρους. Seeds: commons or corporate property (Βίντεο)

Διαβάστε επίσης


Ταινία για σπόρους. Seeds: commons or corporate property (Βίντεο)


Ταινία για σπόρους. Seeds: commons or corporate property (Βίντεο)

Το ντοκιμαντέρ «Seeds: commons or corporate property» αντλεί από τις εμπειρίες και αγώνες των κοινωνικών κινημάτων για την υπεράσπιση των παραδοσιακών ποικιλιών σπόρων στο Εκουαδόρ, Βραζιλία, Κόστα Ρίκα, Το Μεξικό, την Ονδούρα, την Αργεντινή, την Κολομβία και τη Γουατεμάλα.Πρωταγωνιστές είναι οι σπόροι. Το ντοκιμαντέρ δείχνει ότι η υπεράσπιση
των παραδοσιακών σπόρων είναι αναπόσπαστο μέρος της υπεράσπισης της ζωής και της αυτονομίας των λαών. Εξερευνώντας την ιστορική προέλευση του καλαμποκιού και την εκτίμηση και ευλογία των σπόρων από τις κοινότητες των Μάγια, αυτή η ταινία μικρού μήκους δείχνει τη σημασία των σπόρων στις τελετές, τις αγορές και τις ανταλλαγές.

SEMILLAS, bien común o propiedad corporativa from GRAIN on Vimeo.

https://vimeo.com/240217030

Τάσος Τσακάλης

apenantioxthi 


Έτσι, το άρθρο Ταινία για σπόρους. Seeds: commons or corporate property (Βίντεο)

δηλαδή όλα τα άρθρα Ταινία για σπόρους. Seeds: commons or corporate property (Βίντεο) Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Τώρα διαβάζετε το άρθρο Ταινία για σπόρους. Seeds: commons or corporate property (Βίντεο) η διεύθυνση του συνδέσμου https://nahpo1.blogspot.com/2018/03/seeds-commons-or-corporate-property.html

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

0 Response to "Ταινία για σπόρους. Seeds: commons or corporate property (Βίντεο)"

Δημοσίευση σχολίου