Εκκαθάριση Λογαριασμών : Σάσα Σταμάτη Εναντίον Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Εκκαθάριση Λογαριασμών : Σάσα Σταμάτη Εναντίον Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Γεια σου φίλε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ δεν είναι συνήθη, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Εκκαθάριση Λογαριασμών : Σάσα Σταμάτη Εναντίον Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΝΕΑ, άρθρο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΚΗ, άρθρο ΥΓΕΙΑ, άρθρο ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Εκκαθάριση Λογαριασμών : Σάσα Σταμάτη Εναντίον Κωνσταντίνας Σπυροπούλου
Σύνδεσμος : Εκκαθάριση Λογαριασμών : Σάσα Σταμάτη Εναντίον Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Διαβάστε επίσης


Εκκαθάριση Λογαριασμών : Σάσα Σταμάτη Εναντίον Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Του Σπύρου Καπετανάκου
Μπορεί να μη μας βγαίνουν οι συντάξεις, μπορεί να μη μας φτάνει ο μισθός, μπορεί το Πασχαλιάτικο τραπέζι να μην είναι τόσο φορτωμένο όσο τα παλιά χρόνια, αλλά την Σάσα  και την Κωνσταντίνα, τις βλέπουμε!
Ο λόγος για τις 2 γνωστές (και ξανθές…) τηλεπερσόνες, την Σάσα Σταμάτη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Στο παρελθόν είχε προκύψει μεγάλη ρήξη μεταξύ τους. Πήραν φωτιά τα τόπια μπροστά στις κάμερες και εκλήθησαν επειγόντως οι δικηγόροι για να συντάξουν τα δικόγραφα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατέθεσε, στο παρελθόν, αστική αγωγή εναντίον της Σάσας Σταμάτη, ζητώντας αποζημίωση  500.000€ !
Μετά έγιναν πολλά και ειπώθηκαν περισσότερα, τα οποία βαριέμαι να σας τα γράψω . Μπορώ όμως να σας αφηγηθώ τα καινούργια, τα ολόφρεσκα, τα σημερινά νέα: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αναβαπτισθείσα στην αγάπη του λαού από τα παθήματά της και την ταλαιπωρία της στο Survivor, λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από τα εξωτικά μέρη, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη στην τηλεόραση.
Και όσο, ο συνεργάτης της εκπομπής, που πήρε τη συνέντευξη, αναφερόταν στο Survivor και στις άλλες δραστηριότητες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, όλα πήγαιναν μέλι γάλα.
Τα δύσκολα άρχισαν μόλις ο τολμηρός δημοσιογράφος άγγιξε το θέμα-ταμπού: Την δικαστική διαμάχη μεταξύ των 2 γνωστών τηλεπερσόνων.
Η Κωνσταντίνα, σταθμίζοντας και το γεγονός ότι της έχει κάνει πρόταση ο ΣΚΑΪ για να παρουσιάζει το “My Style Rocks” , έκανε την μισοκακόμοιρη : «Δεν θα ξανάκανα αγωγή στη Σάσα, τώρα που το σκέφτομαι μετά από τόσο καιρό!».
Δημοσιογράφος: «Μα, η Σάσα λέει ότι σε πήρε στο κινητό σου, για να τα βρείτε!»
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν με πήρε ποτέ στο κινητό… Το είχα το νούμερο της. Είχαμε μιλήσει και στο παρελθόν… Δεν είδα όμως να με ξαναπάρει!..».
Και με το κλείσιμο της συνέντευξης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέει ειρωνικά προς το συνεργάτη της εκπομπής: «Θα σου δώσω το τηλέφωνό μου να το δώσεις στη Σάσα να το έχει!…».
Αυτά, λοιπόν, στο βίντεο. Στο στούντιο , τώρα; Ποιος είδε τη Σάσα και δεν τη φοβήθηκε;
Η προφανής ειρωνεία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου «άναψε» τη Σάσα Σταμάτη, που άστραψε και βρόντηξε στον αέρα: «Ψεύτρα δεν υπήρξα ποτέ! Κωνσταντίνα σου τηλεφώνησα, για να τα βρούμε! Γιατί τα έκανα επάνω μου με την αγωγή και τα πολλά λεφτά που μου ζητούσες! Και μου είπες, θα τα πούμε, μόλις γυρίσω από τις διακοπές… Και βεβαίως δεν μιλήσαμε, παρ’ όλο που εγώ ξανατηλεφώνησα…»
Αυτά θέλουμε! Αυτά θέλει ο λαός!… Για να ξεχάσουμε – έστω και για λίγο- όλα τα υπόλοιπα που μας περικυκλώνουν . Την ανέχεια, τα αδιέξοδα, τα μνημόνια,  τα καθημερινά προβλήματα, τον Ερντογάν, τους Σκοπιανούς, τους Τσάμηδες, την μιζέρια μας, την τύχη μας την αναθεματισμένη!
Και στο κάτω – κάτω, γιατί να ξοδεύουμε τα λεφτά μας στο lexotanil, όταν η καλή Ελληνική τηλεόραση μας προσφέρει αυτές τις ψυχοτονωτικές «αποδράσεις» εντελώς δωρεάν; Και μάλιστα με την λαμπρή συνεργασία και τις καταπληκτικές ιδέες του Τούρκου φίλου μας μεγαλοπαραγωγού Ατσούν Ιλιτζαλί ! Με τις υγείες μας !…

Φώτο   Επιμέλεια     Ρεπόρτερ   Sakis


Έτσι, το άρθρο Εκκαθάριση Λογαριασμών : Σάσα Σταμάτη Εναντίον Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

δηλαδή όλα τα άρθρα Εκκαθάριση Λογαριασμών : Σάσα Σταμάτη Εναντίον Κωνσταντίνας Σπυροπούλου Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Τώρα διαβάζετε το άρθρο Εκκαθάριση Λογαριασμών : Σάσα Σταμάτη Εναντίον Κωνσταντίνας Σπυροπούλου η διεύθυνση του συνδέσμου https://nahpo1.blogspot.com/2018/04/blog-post_25.html

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

0 Response to "Εκκαθάριση Λογαριασμών : Σάσα Σταμάτη Εναντίον Κωνσταντίνας Σπυροπούλου"

Δημοσίευση σχολίου