Καλού κακού ,ετοιμαστείτε ...

Καλού κακού ,ετοιμαστείτε ... - Γεια σου φίλε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ δεν είναι συνήθη, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Καλού κακού ,ετοιμαστείτε ..., έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΝΕΑ, άρθρο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΚΗ, άρθρο ΥΓΕΙΑ, άρθρο ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Καλού κακού ,ετοιμαστείτε ...
Σύνδεσμος : Καλού κακού ,ετοιμαστείτε ...

Διαβάστε επίσης


Καλού κακού ,ετοιμαστείτε ...


Πριν από δυόμισι χρόνια ,όταν εξεγέρθηκαν όλοι μαζί στα χοτ σποτ στην Μυτιλήνη και έβαλαν τις φωτιές ,διαπιστώθηκε πως είχαν σταλεί ταυτοχρόνως χίλια πεντακόσια μηνύματα απο τα βάθη της Τουρκίας .
Τώρα σε περίπτωση που μας επιτεθούν οι Τούρκοι τι θα γίνει ;
Δεδομένου πως οι άνδρες θα κληθούν να υπερασπίσουν την πατρίδα ,αν οι Τούρκοι θελήσουν να ξεσηκώσουν τα πλήθη αυτά που απαρτίζονται κατά 80% από νέους μάχιμους άνδρες ,ετοιμαστείτε για συνθήκες ,"αραβικής άνοιξης " όπως έγιναν στην Αίγυπτο που δεν έμεινε σπίτι για σπίτι απείραχτο ειδικά μέσα στις μεγάλες πόλεις !
Φυσικά ,αρχικά θα χτυπήσουν και θα καταστρέψουν υποδομές ..Και μετά ....πλιάτσικο ,και όλα τα συνεπακόλουθα ....
Υπάρχει ένας τεράστιος στρατός αυτή την στιγμή στην χώρα ,υπό τις εντολές του Ερντογάν είτε μας αρέσει είτε όχι .
.
Και αυτοί δεν κοιτάνε ποιό χέρι τους ταίζει αλλά το ομόθρησκό τους και μόνο ,το έχουν δηλώσει άλλωστε ......Δηλαδή δεν ξεχωρίζουν έθνη αλλά θρησκεία ....
Είπανε πως έχουν σχέδιο να τους κλείσουν σε στάδια σε περίπτωση επιστράτευσης ,αλλά μην βασίζεστε ....
Τέτοιες ώρες ,τέτοια λόγια .
Καλού κακού ,ετοιμαστείτε ....
Οπως νομίζει ο καθένας .
Μάθετε σκοποβολή ,πάρτε νόμιμα όπλα .
Δεν θέλω να γίνω πιο αναλυτική ,αλλά πρέπει να μπορούμε να προστατεύσουμε τις οικογένειες μας αν τυχόν και έρθει εκείνη η ώρα .


Ε.Σουραβλά


Έτσι, το άρθρο Καλού κακού ,ετοιμαστείτε ...

δηλαδή όλα τα άρθρα Καλού κακού ,ετοιμαστείτε ... Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Τώρα διαβάζετε το άρθρο Καλού κακού ,ετοιμαστείτε ... η διεύθυνση του συνδέσμου https://nahpo1.blogspot.com/2018/04/blog-post_63.html

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

0 Response to "Καλού κακού ,ετοιμαστείτε ..."

Δημοσίευση σχολίου