Αυτοκτόνησε ο Πρόεδρος της SingularLogic Μιχάλης Καριώτογλου

Αυτοκτόνησε ο Πρόεδρος της SingularLogic Μιχάλης Καριώτογλου - Γεια σου φίλε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ δεν είναι συνήθη, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Αυτοκτόνησε ο Πρόεδρος της SingularLogic Μιχάλης Καριώτογλου, έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΝΕΑ, άρθρο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΚΗ, άρθρο ΥΓΕΙΑ, άρθρο ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Αυτοκτόνησε ο Πρόεδρος της SingularLogic Μιχάλης Καριώτογλου
Σύνδεσμος : Αυτοκτόνησε ο Πρόεδρος της SingularLogic Μιχάλης Καριώτογλου

Διαβάστε επίσης


Αυτοκτόνησε ο Πρόεδρος της SingularLogic Μιχάλης Καριώτογλου

Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος της SingularLogic, Μιχάλης Καριώτογλου | Newsit.gr
Ο Μιχάλης Καριώτογλου έβαλε τέλος στη ζωή του εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της SingularLogic αυτοπυροβολήθηκε, το πρωί του Σαββάτου, μέσα στο σπίτι του στο Ψυχικό. Τον βρήκαν νεκρό μέλη της οικογένειάς του που άκουσαν τον πυροβολισμό.

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Καριώτογλου

Ο Μιχάλης Καριώτογλου ήταν πρόεδρος της SingularLogic. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης.
Ήταν κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και  πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology. 

Φώτο   Ρεπορτάζ     Ρεπόρτερ    Επιστήμονας 


Έτσι, το άρθρο Αυτοκτόνησε ο Πρόεδρος της SingularLogic Μιχάλης Καριώτογλου

δηλαδή όλα τα άρθρα Αυτοκτόνησε ο Πρόεδρος της SingularLogic Μιχάλης Καριώτογλου Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Τώρα διαβάζετε το άρθρο Αυτοκτόνησε ο Πρόεδρος της SingularLogic Μιχάλης Καριώτογλου η διεύθυνση του συνδέσμου https://nahpo1.blogspot.com/2018/04/singularlogic.html

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

0 Response to "Αυτοκτόνησε ο Πρόεδρος της SingularLogic Μιχάλης Καριώτογλου"

Δημοσίευση σχολίου