ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ: Ανεξάρτητα από την πρόκληση που αντιμετωπίζουμε στη ζωή, υπάρχουν στιγμές όπου είστε αναγκασμένοι να εγκαταλείψετε ή να πολεμήσετε.

ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ: Ανεξάρτητα από την πρόκληση που αντιμετωπίζουμε στη ζωή, υπάρχουν στιγμές όπου είστε αναγκασμένοι να εγκαταλείψετε ή να πολεμήσετε. - Γεια σου φίλε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ δεν είναι συνήθη, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ: Ανεξάρτητα από την πρόκληση που αντιμετωπίζουμε στη ζωή, υπάρχουν στιγμές όπου είστε αναγκασμένοι να εγκαταλείψετε ή να πολεμήσετε., έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρθρο ΝΕΑ, άρθρο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, άρθρο ΠΟΛΙΤΙΚΗ, άρθρο ΥΓΕΙΑ, άρθρο ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ: Ανεξάρτητα από την πρόκληση που αντιμετωπίζουμε στη ζωή, υπάρχουν στιγμές όπου είστε αναγκασμένοι να εγκαταλείψετε ή να πολεμήσετε.
Σύνδεσμος : ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ: Ανεξάρτητα από την πρόκληση που αντιμετωπίζουμε στη ζωή, υπάρχουν στιγμές όπου είστε αναγκασμένοι να εγκαταλείψετε ή να πολεμήσετε.

Διαβάστε επίσης


ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ: Ανεξάρτητα από την πρόκληση που αντιμετωπίζουμε στη ζωή, υπάρχουν στιγμές όπου είστε αναγκασμένοι να εγκαταλείψετε ή να πολεμήσετε.


ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ: Ανεξάρτητα από την πρόκληση που αντιμετωπίζουμε στη ζωή, υπάρχουν στιγμές όπου είστε αναγκασμένοι να εγκαταλείψετε ή να πολεμήσετε.

Οι στόχοι, τα χρονοδιαγράμματα, οι διαδικασίες είναι διαφορετικοί για όλους, αλλά πρέπει να βασιστούμε στην καθαρή θέληση, τα κότσια και την αποφασιστικότητα και να θυμόμαστε τον "γιατί" μας για να πετύχουμε επιτυχώς τους στόχους μας.

Λοιπόν, πώς ακριβώς μαθαίνουμε από το παρελθόν μας ώστε να αλλάξουμε το μέλλον μας;

Οι προηγούμενες εμπειρίες σας χτίζουν σήμερα, προετοιμάζοντάς σας για το αύριο

Οι προηγούμενες επιτυχίες μας δίνουν την εμπιστοσύνη να προχωρήσουμε και οι αποτυχίες μας μας διδάσκουν ακόμα περισσότερο. Μάθαμε πώς να χτίζουμε καλές συνήθειες και τι να μην κάνουμε, παράλληλα με την οικοδόμηση ανθεκτικότητας για τις μελλοντικές προκλήσεις.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο δημιουργείται η ψυχική ανθεκτικότητα - μια μέρα τη φορά - αποτυγχάνοντας και μη κλείνοντας και αισθάνεστε άνετα να αισθάνεστε άβολα.

Η ταπεινότητα είναι επίσης ένας μυς που μπορεί να γίνει ισχυρότερος. Θα μπορούσε να είναι το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για μελλοντική ανάπτυξη.

Τελικά, θα μάθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας. χρειάζεστε μια ομάδα, ένα εκπαιδευτικό συνεργάτη, έναν μέντορα - ειδικά όταν ο στόχος σας είναι εξαιρετικά δύσκολος με μεγάλα ποσοστά αποτυχίας / φθοράς (ειδικά ops, ιατρική σχολή, σχολείο νομικών, απώλεια βάρους κ.λπ.).

Ωστόσο, μετά από όλη την προετοιμασία, θα φθάσει η μέρα του παιχνιδιού: την ημέρα που έχετε την επιλογή να συνεχίσετε το πρόγραμμα ή να σταματήσετε. Εδώ είναι μια χρήσιμη αθλητική δεξιότητα ψυχολογίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε από το παρελθόν σας και να φέρετε στο μέλλον όταν νιώθετε ότι έχετε κάνει και δεν έχετε αφήσει τίποτα.

Ονομάζεται Performance Cue . Για να κάνετε καλύτερη λέξη ή λέξη απόδοσης, πρέπει να τη συνδέσετε σε μια στιγμή αριστείας από το παρελθόν σας, μια στιγμή ενθουσιασμού ή κάποιο άλλο συναίσθημα που συνδέεται με ένα μεγάλο επίτευγμα.

Για παράδειγμα, ένα σύνθημα μπορεί να συνδέεται με μια εκκίνηση στο σπίτι για να κερδίσει το παιχνίδι στην ένατη πορεία ενός παιχνιδιού μπέιζμπολ, βυθίζοντας ένα χτύπημα με βομβητή για να κερδίσει το παιχνίδι ή να πιάσει αυτή την παρακολούθηση και να τρέξει στην τελική ζώνη.

Σχετικές: Μείνετε ενημερωμένοι με συμβουλές γυμναστικής κάθε εβδομάδα

Όλα αυτά σχετίζονται με τον αθλητισμό, αλλά μπορείτε επίσης να συνδέσετε τη λέξη με την αίσθηση της γέννησης ενός παιδιού, με την αποφοίτηση από το σχολείο ή με κάποιο άλλο μακροπρόθεσμο επίτευγμα. Δώστε αυτό το συναίσθημα σε ένα όνομα όπως "νικητής παιχνιδιών". "παιχνίδι", "Ας κυλήσουμε" ή "Ας το κάνουμε αυτό".

Το προσωπικό μου μάντρα είναι "τρένο για να συναγωνιστεί", επειδή σκέφτηκα ότι αν σκέφτηκα να κερδίσω κάτι, δεν σκέφτηκα ποτέ να σταματήσω. Εκείνο που εργάστηκε με δύο τρόπους: κράτησε το μυαλό μου από το κλείσιμο και με πίεσε για να εκτελέσει σκληρότερα και στην πραγματικότητα με ενθουσίασε να εκτελέσει, αντί να φοβούνται ότι το επόμενο γεγονός.

Το παρόν: Ημέρα του Παιχνιδιού και η Στιγμή της Διακοπής ή Συνεχούς Μετακίνησης

Όταν βρίσκεστε σε εκείνη την στιγμή της εγκατάλειψης ή μη διακοπής, έχετε συνήθως μια σειρά ενοχλητικών σκέψεων που αρχίζουν να προκαλούν κάποια αυτοπεποίθηση. Θα μπορούσε να είναι απλώς πραγματικός σωματικός πόνος και δυσφορία, αλλά αυτή η στιγμή της πρώτης αυτο-αμφιβολίας θα εξελιχθεί γρήγορα στο "αυτό δεν είναι για μένα", ή "έφυγα, δεν μπορώ να το κάνω".

Πρέπει να το γνωρίζετε αυτό και να το σταματήσετε πριν σας συντρίψει. Πάρτε χρόνο για να θυμάστε τους στόχους σας και τι εργάζεστε προς την κατεύθυνση. Γιατί το κάνεις αυτό? Έχετε μια καλή απάντηση έτοιμη όταν αναρωτιέστε αυτό. Στη συνέχεια, απαντήστε στην ερώτηση και συνεχίστε προς τα εμπρός.

Αυτό κλείνει εκείνο το Quit Demon που βγαίνει στο κεφάλι σας καθώς ανεβάζετε από το κρεβάτι πριν αρχίσετε να κινείστε, όταν βρέχετε ή όταν είστε απλά κουρασμένοι. Απλά συνεχίστε.

Ένα άλλο τέχνασμα για να σας βοηθήσει να βγείτε από εκείνη τη στιγμή είναι το "Name It - Tame it skill". Ερεθιστικές σκέψεις, αναδρομές ή στιγμές αυτοπεποίθησης είναι οι ικανότητες επιβίωσης για σας - όχι ένα σημάδι ότι είστε αδύναμοι ή τρελοί.

Αυτές οι σκέψεις έχουν σχεδιαστεί για να σας κρατήσουν από τον εαυτό σας να σας βλάψουν ή να σας κρατήσουν ζωντανούς για να επιβιώσουν ό, τι ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται ως δυνητικά επικίνδυνο, άβολο ή κουραστικό.

Χρειάζεστε την ενέργεια για να επιβιώσετε και ο εγκέφαλος θέλει το σώμα να είναι πιο αποτελεσματικό με αυτή τη χρήση ενέργειας. Αλλά όταν βγάζετε 100% (σωματικά, διανοητικά, συναισθηματικά), πρέπει να κλείσετε αυτό πολύ γρήγορα ή μπορεί να σας σταματήσουν στα ίχνη σας.

Κάνετε αυτό - δώστε εκείνη την ενοχλητική σκέψη ή εικόνα ένα όνομα και θα βοηθήσει τον εγκέφαλο να βρει την κατάλληλη θέση του στο ψυχικό ντουλάπι αρχειοθέτησης. Μου αρέσουν προσωπικά αστεία ονόματα όπως "ασαφής αρκούδα" όταν τα παιδιά μου έχουν έναν εφιάλτη για ένα τέρας που τους κυνηγάει.

Για εκείνες τις μακριές νύχτες, χρησιμοποίησα τον όρο "λειτουργία ανταγωνισμού". Όταν ήρθε η σκέψη του "αυτό είναι χάλια" ή "γιατί το κάνω αυτό", γρήγορα τον απενεργοποίησα με το "Compete Mode" ή "Beast Mode" ή "Bulldog" για να τραβήξω πίσω κάποιες συγκινήσεις από τα αθλήματα γυμνασίου με τη μασκότ μας.

Το μέλλον: Βλέποντας το φως στο τέλος της σήραγγας

Αφιερώστε χρόνο για να θυμηθείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει έτσι μπορείτε να δείτε το φως στο τέλος της σήραγγας. Για παράδειγμα, αν ήταν μακρά πρακτικές στον αθλητισμό, μένοντας αργά για να σπουδάσουν ή μια ημέρα 18 ωρών στην εκπαίδευση SEAL, πάντα ήξερα ότι θα υπάρξει μια στιγμή που τελείωσα για αρκετές ώρες.

Θα μπορούσα να ντους, να τρώω, να τεντώσω και να κοιμηθώ. Βλέποντας τον εαυτό σας μεταπτυχιακό, ειδικά αφού παρακολουθείτε την αποφοίτηση των ανθρώπων μπροστά σας - βλέποντας πιστεύει και μερικές φορές πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε.

Στο μακροπρόθεσμο επίτευγμα του στόχου, είναι σπουδαίο να κινητοποιούμε. Και θα είστε, μόλις καταλάβετε το μονοπάτι που θέλετε να πάρετε.

Αλλά τελικά, οι συνήθειες και η πειθαρχία σας θα σας οδηγήσουν όταν οι μέρες είναι μακρές και τα κίνητρα είναι χαμηλά. Η πνευματική σας αντοχή θα αυξηθεί και θα σας βοηθήσει στην επόμενη πρόκληση.


ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ


Έτσι, το άρθρο ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ: Ανεξάρτητα από την πρόκληση που αντιμετωπίζουμε στη ζωή, υπάρχουν στιγμές όπου είστε αναγκασμένοι να εγκαταλείψετε ή να πολεμήσετε.

δηλαδή όλα τα άρθρα ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ: Ανεξάρτητα από την πρόκληση που αντιμετωπίζουμε στη ζωή, υπάρχουν στιγμές όπου είστε αναγκασμένοι να εγκαταλείψετε ή να πολεμήσετε. Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Τώρα διαβάζετε το άρθρο ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ: Ανεξάρτητα από την πρόκληση που αντιμετωπίζουμε στη ζωή, υπάρχουν στιγμές όπου είστε αναγκασμένοι να εγκαταλείψετε ή να πολεμήσετε. η διεύθυνση του συνδέσμου https://nahpo1.blogspot.com/2019/04/blog-post_9494.html

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε δωρεάν ενημερώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

0 Response to "ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ: Ανεξάρτητα από την πρόκληση που αντιμετωπίζουμε στη ζωή, υπάρχουν στιγμές όπου είστε αναγκασμένοι να εγκαταλείψετε ή να πολεμήσετε."

Δημοσίευση σχολίου